Μαύρο ρύζι (venere) με λεμονοβασιλικό, καπνιστό σολομό και πέρλες από βαλσάμικο με σμέουρα. Πιάτο umami με την ένταση του σολομού σε μια απίστευτη έκρηξη γεύσεων.

Γεύσεις – πιάτα από το Blog  του GEORGE TOURATZIS για το   οψοποιων μαγγανειαι

  • Μπαβέτε από Ιρλανδικό μοσχάρι Hereford σχάρας με πατάτες σε κρέμα τρούφας (δίπλα dip dijon).
    Μπαβέτε από Ιρλανδικό μοσχάρι Hereford σχάρας με πατάτες σε κρέμα τρούφας (δίπλα dip dijon).
  • Νιόκι χειροποίητα παναρισμένα σε κρέμα παρμεζάνας
    Νιόκι χειροποίητα παναρισμένα σε κρέμα παρμεζάνας
  • Σπανάκι με σεσκουλα καπνιστή πανσετα στο πήλινο μανιτάρια και gorgonzola (champinones, portobello)
    Σπανάκι με σεσκουλα καπνιστή πανσετα στο πήλινο μανιτάρια και gorgonzola (champinones, portobello)
  • Μοσχαράκι σιγομαγειρεμενο με κοκκάρια baby portobello
    Μοσχαράκι σιγομαγειρεμενο με κοκκάρια baby portobello
  • Μαύρο ρύζι (venere) με λεμονοβασιλικό, καπνιστό σολομό και πέρλες από βαλσάμικο με σμέουρα. Πιάτο um
    Μαύρο ρύζι (venere) με λεμονοβασιλικό, καπνιστό σολομό και πέρλες από βαλσάμικο με σμέουρα. Πιάτο um
  • Κρέμα τυριού λιαστή ντομάτα και βασιλικός Κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης Πατέ πράσινης ελιάς
    Κρέμα τυριού λιαστή ντομάτα και βασιλικός Κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης Πατέ πράσινης ελιάς